Lichtpuntjes van deze week

2015-06-14 03.46.54 1Al een paar jaar lang bedenk ik me iedere avond in bed wat mijn lichtpuntje van de dag was. Waar ben ik dankbaar voor? Waar moest ik zo ontzettend hard om lachen? De laatste maanden schoot dat er een beetje bij in, want ik was nogal somber ingesteld. Soms kon ik ’s avonds zelfs te chagrijnig zijn om die lichtpuntjes serieus te nemen. Toch is het me deze week heel erg goed gelukt en ik wil ze graag met jullie delen! 


1. Ik ben gevraagd om te fotograferen bij een voorstelling van mijn oude theatergroep. Jarenlang heb ik daar met veel plezier in verschillende voorstellingen gespeeld en het is echt zo: je kunt het meisje uit de theatergroep halen, maar de theatergroep niet uit het meisje. Het heeft me veel gebracht en ik weet nog dat ik zelf enorm kon genieten van de (niet altijd mooie) foto’s achteraf. Ik gun iedereen hetzelfde genot, maar dan mét mooie foto’s. Gelukkig zijn de foto’s dan ook goed gelukt en snel verstuurd (yay!). Op de foto bij deze blog zie je een van mijn favoriete plaatjes uit de serie.

2. Vrijdagmiddag moest ik werken en in de ochtend had ik een dikke vette paniekaanval. Bepakt met mijn panic kit (oké, die naam bedenk ik me nu ter plekke. Deze panic kit bevat o.a. Valeriaan, een plantenspuit, een voorraad eten en drinken) ging ik op weg naar het werk. Daar was het lekker koel door de airco. Vervolgens ging het werken prima, maar ik zag op tegen de reis naar huis. Het was namelijk echt rond de 30 graden en ik maak mezelf echt gek als het zo warm is. Toen het 17:00 uur was, liep ik naar de Albert Heijn, kocht ik een bakje Ben & Jerry’s en – u raadt het al – mijn terugreis liep voorspoedig en ik genoot zelfs van de zon.

3. Deze week had ik ook een studiekeuzecheck op de opleiding waar ik komend schooljaar naartoe wil. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, dus ik was ook niet zenuwachtig. We kregen tests, praatjes en een persoonlijk gesprek. Was heel leuk én ik heb een positief studieadvies!

4. Tegenwoordig lust ik koffie en door een lieftallige collega werd ik erop gewezen dat de cappuccino koffiepads van Senseo super lekker zijn. Ik had dat nooit moeten proeven: verslavend! Maar het lichtpuntje: ik heb weer twee zakken gehaald, waardoor ik nu weer een hele voorraad heb.

5. Ik kan dus niet zo goed tegen de zon, maar die momenten dat het heeft geregend na zo’n hete dag. Man, o man, dat is me toch een partij heerlijk. De geuren, de temperatuur… De hartjes komen  zelfs op dit moment uit mijn oren.

6. De mooie wandelingen die ik deze week maakte door de natuur. Punt. Check Instagram maar ;-).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s