Ondertussen in Utrecht

ikbendewiVandaag heb ik Hannah ontmoet. Hannah blogt hier en plaatst daar ook super mooiste foto’s. Laatst deed ze op Instagram een oproepje voor mensen die eens voor haar camera wilden komen staan. Eerste reactie: VET! Tweede reactie: durf ik niet. Derde reactie: ik ga toch reageren. Vierde reactie: ik ben alles behalve fotogeniek. Vijfde reactie: ik reageer. En dat deed ik: ik reageerde. Voor ik het wist was de datum gepland en vandaag was het zo ver.

I love Utrecht
Ik had vanochtend een afspraak in Utrecht met het content team van Villa Pinedo (waar ik de social media al een aantal maanden voor doe) en dat was al super inspirerend en leuk. Dus het kwam heel goed uit dat ik ook in Utrecht met Hannah had afgesproken. Het was me toch leuk! Sowieso is Hannah zelf een super leuke meid, maar Utrecht… Jeetje. Ik ben er echt al wel veel vaker geweest, maar op een of andere manier ben ik vandaag echt een beetje verliefd geworden op de stad!

We zochten de mooiste plekjes op en daar maakte Hannah foto’s van mij. Een beetje awkward vond ik dat wel, want normaal sta ik echt nooit, maar dan ook echt nooit voor de camera (tenzij er niemand in de buurt is). Toch zijn het verbazingwekkend mooie foto’s geworden. Dat kan maar één ding betekenen: Hannah heeft talent ;-).

ikbendewi-3

ikbendewi-8

ikbendewi-7

Eerste indruk

Nieuwe mensen ontmoeten, dat is toch vaak wel een dingetje. Ik probeer daar niet teveel over na te denken en me af te sluiten voor al die prikkels. Vooral de prikkels genaamd: ‘eerste indruk’. Zo’n eerste indruk is echt enorm vermoeiend. Ik dacht altijd dat het normaal was om totaal uitgeput te zijn nadat je iemand hebt ontmoet. Blijkbaar is dat toch echt iets wat typerend is voor een hsp’er.

En inderdaad, terug in de trein had ik echt hoofdpijn als een malle. En toch: de dag was het me waard!

Bucketlist 

Ik maakte een paar weken geleden een bucketlist en op die lijst stond dat ik graag foto’s van mezelf wilde laten maken. Ik weet hoe ongemakkelijk ik er van word en ik weet ook dat ik altijd vind dat ik er nooit goed opsta, maar ik vind dat ik bij dezen het onderdeel ‘foto’s van mezelf laten maken’ kan doorstrepen ;-). 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s