About

Hi iedereen,

Welkom op mijn blog VILA & FRIHET. Ik ben Dewi, 24 jaar en ik woon vlakbij Breda. VILA & FRIHET is Zweeds voor RUST & VRIJHEID. Iets waar ik zelf iedere dag weer opnieuw naar opzoek ben. Als klein meisje was ik creatief, zorgzaam en erg wijs voor mijn leeftijd. Ik kon niet wachten om volwassen te zijn en om helemaal mezelf te kunnen en mogen zijn.

Toch lijkt het erop dat ik, ondanks dat ik als volwassen vrouw word gezien, me nog lang niet mezelf voel. Er is namelijk iets wat andere mensen niet van me begrijpen en dat zijn nou net alle dingen die bij het karaktereigenschap hoogsensitiviteit horen.


Vrijheid? Nee, de allerstrengste baas!

Sinds ik in 2013 als freelance grafisch vormgever bij Eigenzin Design & Communicatie ben begonnen, heb ik ontzettend veel geleerd. Ik dacht namelijk altijd dat het alleen maar geweldig zou zijn: je eigen werktijden bepalen, opdrachten doen waar ik gelukkig van zou worden, geen verantwoording afleggen aan een strenge baas.

Maar nu? Nu kan ik daar op terugkomen. Ik heb de allerstrengste baas die je maar kunt hebben: mijn kritische en perfectionistische zelf. Ik ben mijn eigen vreselijk vervelende baas. Daarbij heb ik soms de kracht niet altijd om de snelste te zijn. Dan ben ik moe, heb ik teveel prikkels gehad of krijg ik juist teveel prikkels van een klant.


OVER VILA & FRIHET

Met VILA & FRIHET deel ik mijn ervaringen als jonge hoogsensitieve ondernemer. Over zaken waar ik tegenaan loop, maar ook zoveel mogelijk positieve kanten. Want ik ben ervan overtuigd dat er in ieder persoon hele sterke krachten zitten: liefde, positiviteit en puurheid. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s